Kanker in een ander licht

Door middel van muziek steun en bemoediging ervaren

 

Als je de diagnose kanker te horen krijgt, staat je leven op z’n kop. Angst, boosheid, stress, en verdriet komen op je af. Emoties kunnen je overweldigen of je raakt erin vast. De meest normale dingen komen in een ander licht te staan.

En ondertussen de ritjes naar het ziekenhuis, de fysieke pijn, wachten op uitslagen… leven tussen hoop en vrees. Verlies van wat je kon, wie je was, je toekomst en je levenskansen.

Hoe belangrijk is het om in deze periode  – of juist als je weer genezen verklaard bent –  stil te staan bij je emoties en levensvragen!

 

Ik geloof in een God die in alle situaties van ons leven erbij is en naast ons loopt. Maar juist in al het tumult van deze ziekte ben je dat vertrouwen zomaar kwijt. Het is zo belangrijk om elkaar dan te blijven aanmoedigen!

 

Heb jij de diagnose kanker (gehad) en behoefte aan:

  • Ontmoeting met christelijke lotgenoten
  • Aandacht te geven aan wat kanker met je doet
  • Antwoord zoeken op levensvragen
  • Bemoediging te ontvangen
  • of heb je anderen bemoediging te geven

 

 Regelmatig organiseer ik een ontmoetingsavond. 

 

Kanker in een ander licht

Door middel van muziek steun en bemoediging ervaren

 

Muziek is de meest directe weg naar je emoties. Het heeft enorme invloed op ons. Je kan erbij ontspannen, het verwoordt je klacht, je verdriet, je levensvragen… Muziek komt daar waar woorden tekort schieten. Muziek geeft ruimte aan je emoties en dat helpt je om je te uiten en weer energie te krijgen.

Tijdens de avond gaan we muziek luisteren en samen spelen of zingen. Sandra van Leeuwen vertelt over haar eigen ervaring met kanker en hoe haar geloof en muziek haar gesteund hebben. Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling van eigen ervaringen.

Ervaring met muziek is niet nodig.

Meld je hier aan voor de GRATIS ontmoetingsavond en ervaar wat muziek voor jou kan betekenen!

Voor de vertrouwdheid in de groep is het aantal deelnemers beperkt. Aangezien ik niemand wil teleurstellen is aanmelden noodzakelijk.

Schrijf je snel in! Maximaal aantal deelnemers is 12 personen

 

De avond staat onder leiding van

Alice de Wolff: ik werk nu 20 jaar als muziektherapeut met mensen die worstelen met hun ziekte en pijn (zowel lichamelijk als geestelijk) en de zin van het leven. Muziek kan zo helend en bemoedigend zijn! Dat gun ik iedereen.

Sandra v. Leeuwen: 51 jaar, echtgenoot, moeder én zelfstandig ondernemer. 4 jaar geleden helaas getroffen door borstkanker.

Programma

Inloop 19.45 uur; Start avond 20.00 – 21.15 uur

Plaats: Onder Ons, Fluitersstraat 26, Veenendaal

Meer informatie nodig? Vul het contactformulier in of bel 06 46 516 318

Wil je meer persoonlijke ondersteuning of verwerking van kanker?

Een individuele sessie of traject is ook mogelijk. Ook aan huis!

Binnen Veenendaal gratis, daarbuiten tegen reiskostenvergoeding.

Maak nu GRATIS kennis met muziektherapie door een kennismaking aan te vragen.

Individuele sessies kosten €80,- per uur.

Muziektherapie valt onder de alternatieve geneeswijzen en wordt in het aanvullende pakket bij een heel aantal verzekeringen deels vergoed. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekeraar.