Werkwijze

 

In therapie gaan is een hele stap. Het is het moment waarop je besluit dat je het niet meer wil zoals het nu gaat. Maar hoe het dan anders moet? Dat is spannend.

In therapie gaan is een investering in jezelf, in je relaties, je gezin. Uiteindelijk om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Zodat je niet meer overleeft, maar weer deelneemt aan het leven!

 

Hoe gaat het na de aanmelding?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Zo kan ik je uitleg geven over muziektherapie en kun jij ontdekken of mijn aanpak bij jou past.

 

Als je denkt dat muziektherapie je kan helpen, krijg je een kennismakingsperiode. Dit duurt 1 tot 3 sessies. Soms is het meteen helder waar je aan wil en kan werken, soms heb je er langer voor nodig.

In deze periode formuleren we wat jouw probleem is en hoe we daar bij muziektherapie aan gaan werken.

 

De sessies daarna gaan we gericht met de doelen aan de gang.

We spreken samen een periode af waarna we evalueren, de doelen bijstellen of gaan afronden.

 

Maak nu GRATIS kennis om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jou!

 

Individuele therapie kost €80,- per uur, dit is inclusief alle verslaglegging.

Individuele therapie is vrij van btw.

 

Muziektherapie valt onder de alternatieve geneeswijze en via de aanvullende verzekering wordt het door een groot aantal verzekeraars gedeeltelijk vergoed. Informeer daarvoor bij je verzekeraar.

Voor vergoeding is het goed te weten dat ik aangesloten ben bij FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) en kandidaat geregistreerd ben (SRVB).